Professional Goofballs

by Saturday Night Karaoke

/
  • Digital Album
    Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      $7 USD  or more

    You own this

     

  • Compact Disc (CD) + Digital Album

    comes in a jewel case with inner sleeve and lyrics.

    Includes unlimited streaming of Professional Goofballs via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    ships out within 6 days
    edition of 10 

      $5 USD

    You own this  

     

  • Full Digital Discography Full Digital Discography

    Get all 22 Anoa Records releases available on Bandcamp and save 35%.

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Mammals, Pandemic Generation, Bond Electric, Vault, Professional Goofballs, Spin Your Wheels, Singles Jar, Roadburner 3000 (Single), and 14 more. , and , .

    Purchasable with gift card

      $61.74 USD or more (35% OFF)

    You own this

     

1.
2.
3.
01:16
4.
03:40
5.
6.
7.
8.
02:54
9.
10.
11.
12.
07:29

about

----------------------------------------------------------------------------------

Akan saya tulis secara official sekarang soal penyesalan saya untuk merelakan Saturday Night Karaoke (SNK) pergi ke Anoa hanya merupakan gimmick. Ya maap-maap kata sih kalo udah ikutan panas.

Saya ingat sekali SNK dan Prabu saya temukan pertama kali di kala pop punk terdengar sungguh stereotype dan terdomestikasi. Saya tidak perlu menjelaskan bagaimana scene pop punk itu terdomestikasi hingga hari ini. Rata-rata pop punk yang akan anda temukan hari itu adalah pop punk dengan tuning drop D plus sound gitar yang berat ataauuu pop punk Blink 182/Green Day cover band.

SNK memang menjadi salah satu taste alternative musik untuk scene pop punk yang menjemukan saat itu. Tidak hanya distinctive, tetapi mereka juga mempunyai songwriting yang khas (kalo anda memperhatikan band ini akhirnya bikin trademark yang khas lhoo). Dan mungkin saya tidak bisa mengatakan kalo untuk saat ini mereka terdengar terlalu Ergs-Descendents dan saya tidak bisa mengatakan kalau mereka juga ramonescore. Tapi itulah pop punk...

Anda tidak hanya harus memiliki skill songwriting yang baik tetapi juga karakter tersendiri. Apabila 'Professional Goofballs' merupakan milestone anda mendengarkan SNK untuk pertama kalinya, saya berharap anda setelah ini memiliki pemikiran, "Oh ternyata gak gampang ya bikin band pop punk yang bagus tuh".

Rizkan
Pegawai Swasta

-------------------------------------------------------------------------------------------

credits

released July 25, 2018

-------------------------------------------------------------------------------------

Recorded, mixed & mastered by Irsyad at Teargas Lab, Bandung Indonesia 2017
All songs written by Prabu Pramayougha
except the hidden track, written by Sendal Jepit (courtesy of My Own Deck Records 1997)
Performed by Saturday Night Karaoke
Spoken tracks by Ezy & Miko Rangrangs
Layout by Prabu Pramayougha
Cover photo by Bayu Rizky Maulana
Cover girl : Noviario

© + ℗ ANOA RECORDS. 2019.
ALL RIGHTS RESERVED AND UNAUTHORIZED PUBLIC PERFORMANCE, BROADCASTING OR COPYING OF THIS IS PROHIBITED.
ANOA015

------------------------------------------------------------------------------------------

license

all rights reserved

tags

about

Anoa Records Jakarta, Indonesia

An indie label records from Jakarta Indonesia. Since 2013, listening to indierock, indiepop, shoegaze, pop punk, and so on from local bands.

"If we believe in something we hear, it's better to record it."

if you want to purchase the CD please email us first at paw@anoarecs.com for the availability.
... more

contact / help

Contact Anoa Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account